min logga till hemsida

såhär går det till

Coaching har sin grund i bland annat beteendevetenskap och positiv psykologi. Detta betyder att vi utforskar nuet och fokuserar på dina styrkor, det syftar till att du ska lära dig av din egen process. Det är genom att handla som vi utvecklas och lär oss.
Jag lovar att det blir givande, kul och utmanande!
Nedan har jag listat några olika möjligheter och klickar du här kan du läsa lite om vilka typer som kan ha nytta av coaching.

Första mötet

Det första mötet är gratis. Ja du läste rätt.
Det är A och O att du känner tillit till mig som coach och person för att coachingen ska bli så bra som den kan vara. Därför är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och känner efter så att det känns rätt. 

Under 45-60 min bekantar vi oss med varandra, jag berättar vad du kan förvänta dig av coaching och av mig som coach. Du berättar lite om dig själv och anledningen till att du är intresserad av att bli coachad. Först därefter kan vi avgöra om vi vill påbörja ett coaching-samarbete.

Autenticitet och ärlighet är ledord för mig och därför tar jag mig endast an coaching där jag känner att problemområdet ligger innanför ramarna för min kompetens. I annat fall hänvisar jag med glädje till annan lämplig insats.

Fem sessioner

Det är relativt enkelt att bli inspirerad, känna sig motiverad och taggad till förändring (tänk bara på hur det kan kännas efter en föreläsning eller en workshop på jobbet!). Men väl tillbaka i vardagen falnar känslan relativt snabbt och plötsligt upptäcker du att du är tillbaka i de vanliga hjulspåren, känns det igen? Tänkte nästan det. Det är de små besluten som vi tar upprepade gånger som blir till våra vanor och som faktiskt avgör vår framtid. Det krävs handling för att lära sig byta vanor och mönster för att skapa de resultat du vill uppnå. Det är en process som pågår i din egen vardag parallellt med coachingen och jag är mån om att du ska lyckas, för du förtjänar verkligen att leva ett fantastiskt liv!

Det är av just av denna anledning som första coaching-förloppet med mig som coach innefattar fem sessioner. Ett möte i veckan under fem veckor.
 

prenumeration

Har du genomgått ett coaching-förlopp hos mig á 5 sessioner och känner att du behöver ett varaktigt bollplank som du kan kontakta *när som helst för att få support, uppbackning eller ett objektivt öga?
Då är prenumerationstjänsten något för dig. 
När du har en års-prenumereration har du obegränsad tillgång till coaching där du som klient kan kontakta mig och snabbt få en session, antingen över telefon eller fysiskt möte. Det kan innebära allt från akut-coaching på 15 minuter till en heldags-session där vi benar ut en situation tilsammans. Kontakta mig för prisförslag.

*Efter riktlinjer avtalade på förhand

Akutcoaching

Har du haft, eller är mitt uppe i, ett förlopp hos mig och du stöter på en situation där du behöver akut-coaching via telefon så finns även den möjligheten till ett förnuftigt pris. Ibland är det enda som behövs att vi vrider och vänder på saker och ting för att se situationen i nytt ljus och se lösningarna!