min logga till hemsida

Varför ska jag välja LinNéa Som coach?

Jag anser att det allra viktigaste i en coachingrelation är att du känner tillit, att det finns kemi och överensstämmelse mellan coach och klient. Detta är svårt att avgöra genom en hemsida, även om det förstås kan ge en första indikation. Vill du boka ett oförpliktigande första möte klickar du här.

Det jag kan säga är att du kan vara säker på att jag är uppriktigt engagerad i din utveckling, att jag är envis och att du kommer att nå resultat. 

Jag är en ärlig och mycket uppmärksam coach, och är därför snabb på att anpassa coachingen efter just dina behov, därav kan innehållet i ett coaching-förlopp vara olika från person till person. Med det sagt så garanterar jag, att jag då och då under coahingens gång kommer att ställa utmanande frågor och kanske till och med ge dig utmaningar, men aldrig utan att först fråga om det känns okej för dig. Det är nämligen genom utmaningar och utmanande frågor vi lär oss nya saker om oss själva och kommer ett steg närmare det vi drömmer om.

En av mina starka sidor är att jag har en förmåga att se individers potential och positiva egenskaper samt att ta fram dessa i ljuset. 

Jag är säker på att du kommer att uppleva en trygg men utvecklande och stimulerande process om du väljer att bli coachad av mig.
 

Att bidra till en bättre värld genom att hjälpa andra människor med personlig utveckling är min mission i livet! Vill du läsa mer om min bakgrund och mina framtidsvisioner? Följ med här så ska jag berätta.

HÖRT FRÅN Klienter

Coachingen med Linnéa var en positiv upplevelse. Jag kände mig hörd och lärde mig att se saker på andra sätt än vad jag förut gjort. För mig handlade det om att lära känna sig själv, hur man själv ska skapa lösningar, genom samtalet och med hjälp av de enkla verktygen och tankesätt som coachingen innebär. Tack vare Linnéas coachning och härliga energi samt vårt samarbete blev mitt mål uppnått och för det är jag väldigt glad.
-Jennie 

Linnéa är mycket professionell och behaglig som person. Hon känns tillförlitlig och inger hopp. Hon är strukturerad och bra på att hålla tråden i samtalen. Hon är envis och ett mycket stort stöd i en fas i livet som för mig var svår att hantera. Hon har visat mig vad personlig utveckling innebär och hur jag ska kunna få ett så bra liv som möjligt med de resurser och möjligheter jag har.
-Anita