min logga till hemsida

min personliga bakgrund

Att bidra till en bättre värld genom att hjälpa andra människor med personlig utveckling är min mission i livet!
Jag har en livstids erfarenhet av att hjälpa och stötta andra, från det att jag var barn har jag varit den där personen som andra människor valt att anförtro sig till och få hjälp av. 
I min tidigare yrkeskarriär har jag under nio år arbetat med rehabilitering för individer med hörselnedsättning, och av alla delar av denna proffession var 'counceling'-delen det som tilltalade mig allra mest, tyvärr utgjorde den delen en väldigt liten procent av min yrkesroll. Vid sidan av mitt "riktiga" jobb som Audionom hjälpte jag vänner och närstående i livsval och genom att vara ett bollplank i stort som smått. 
Tillsist nådde jag en punkt i mitt liv där jag insåg att det var dags att ta ägarskap över mitt liv och ta mina hjälpar-egenskaper på allvar och göra det till mitt yrke istället för att använda mina privata relationer för att få utlopp för detta. Samtidigt hörde jag ett eko av min egen röst bakhuvudet som sa: "Linnéa, du ville ju bli livscoach, vad hände med den drömmen?"

För att kunna göra verklighet av drömmen behövde jag fler verktyg, och jag valde att vidareutbilda mig till ICC Coach vid Skandinaviska Ledarhögskolan med Elene och Lars-Eric Uneståhl som mina lärare. 
Jag blev certifierad internationell coach under våren 2019 och har nu startat mitt eget företag, två stora drömmar som jag uppfyllt genom att omvandla dem till mål.

Parallellt med Coachingen undervisar jag i Yoga och jobbar i reception på mitt favorit-spa, och på min fritid studerar jag Personlig Utveckling geneom Mental Träning (PUMT) och målet är att vara färdig Mental Tränare innan utgången av 2021.